Anne-Lise fikk drømmejobben i Arsenal FC

Tekst og bilder: Handelshøyskolen BI

En Bachelor i markedsføringsledelse på BI var første steg på veien mot drømmen.

Anne-Lise Johnsen har alltid vært interessert i fotball og drømmen har vært å jobbe for en sportsklubb.
– Jeg hadde hørt om Arsenal og hvor flinke de var i arbeidet med markedsføring. Det gjorde det spesielt interessant for meg som både er markedsfører og fotballentusiast, forteller hun. Se videointervjuet om hennes hverdag i Arsenal.

typiskbi.no kan du se flere tidligere BI studenter i forskjellige jobber.

Hvordan lykkes med studiene?
På BI vil vi at du skal lykkes! Det å mestre studiene er ingen quick fix. Vi vet hva som skal til, og ønsker å legge til rette for at du skal lykkes!

Overgangen fra å være elev til å bli student kan være utfordrende. BI har et stort og profesjonelt støtteapparat som er der for at du skal trives best mulig, mestre dine studier og nå målene dine.

Den mest krevende perioden i studietiden er det første studieåret. Og nettopp derfor satser vi mest på førsteklasseopplevelsen.

Slik søker du studieplass på BI
Å søke studieplass på BI er enkelt, enten du ønsker å studere i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim.

Du kan søke på bi.no/soknad. Her kan du blant annet laste opp ditt vitnemål og andre relevante dokumenter. Merk at BI ikke er en del av Samordna Opptak. Du må scanne / ta bilde av vitnemålet ditt og selv laste det opp i søknadsportalen vår. Alle BIs studier er offentlig godkjente og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Be om en personlig veiledning om du trenger hjelp til å velge det studiet som passer for deg, eller chat med oss om du lurer på noe.

Et internasjonalt og mangfoldig studiemiljø
På BI blir du en del av et internasjonalt studentmiljø. Vi har studenter fra over 100 land, så det er lett å bygge nettverk og vennskap på tvers av landegrensene. I tillegg har du mulighet til å få internasjonal erfaring ved å reise på utveksling eller ta et internship ved en utenlandsk bedrift.

Internasjonalt kvalitetsstempel
BI er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har trippel internasjonal akkreditering, og kan kalle seg en «Triple Crown-skole». At BI har disse kvalitetsstemplene vil du også merke som student. Du får gode utvekslingsmuligheter, og BI er godt anerkjent utenfor Norges grenser.
Kanskje finner du drømmejobben i utlandet?