Om utdanningsmessene

Møt målgruppen din som utstiller på Utdanning & Karriere 2022

I 2022 blir utdanningsmessene gjennomført digitalt over hele landet. Dette gir dere som utstillere en unik mulighet til å komme direkte i kontakt med målgruppen deres, trygt og effektivt – uten å reise.

Utdanningsmessene dekker hele landet 

Utdanningsmessene arrangeres i seks landsdeler i januar og februar 2022. Dere kan delta på digitale messer i alle landsdelene. Den digitale løsningen gir besøkende fra hele landet muligheten til delta på utdanningsmessen og legger til rette for et høyere totalt besøk. I tillegg blir det enklere og mer fleksibelt for skolene å sette av mer tid og gi flere elevgrupper anledning til å delta. 

Digitale messer / landsdeler: 

  • Sør-Norge: 13. – 14. januar
  • Østlandet 1: 20. – 21. januar
  • Vest-Norge: 24. – 27. januar
  • Midt-Norge: 3. – 4. februar
  • Nord-Norge: 10. – 11. februar
  • Østlandet 2: 16. – 17. februar

Åpningstider alle dager: 09.00 – 15.00

Trygt og forutsigbart 

En stor fordel med den den digitale løsningen er at vi kan gjennomføre de digitale arrangementene for alle påmeldte selv om det er restriksjoner knyttet til Covid-19. Både utstillere og besøkende deltar digitalt fra sin PC eller nettbrett.

Planleggingsverktøy for rådgivere og elever

Informasjonen i den digitale plattformen og de digitale standene blir del av et planleggingsverktøy som både rådgivere og elever kan benytte til utdannings- og karrierevalg gjennom hele skoleåret. Alle elevene får tilgang til den digitale plattformen med en egen Min side før de besøker utdanningsmessen. Her kan de planlegge messebesøket, finne informasjon, snakke med utstillere på livedagene og kommunisere med sin rådgiver underveis. Informasjonen i den digitale plattformen vil være tilgjengelig for målgruppen også etter arrangementet.

Rådgiverforum Norge anbefaler Utdanning & Karriere-messene 

Ta Utdanning er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge og har god kontakt med rådgivere over hele landet. Rådgiverforum Norge mener at utdanningsmessekonseptet til Ta Utdanning er et meget godt tilbud til elevene. Her blir elevene på en god måte presentert for det totale tilbudet. De anbefaler skolene å delta og bruke dette som en del av elevenes karriereveiledning. 

Har dere spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Vi hjelper dere gjerne med å finne fram til en løsning som passer for dere. Ta kontakt med oss på e-post info@tautdanning.no eller telefon 73 80 97 65

Påmelding gjøres her

Velg landsdel: